KNMT wint een mobiele app

Hoe kan mobiele technologie ondersteunen in het verbinden van leden aan een vereniging? Dat was de uitdagende vraag waar de app-ontwerpwedstrijd Connecting Members om draaide. Tijdens het 10e Jaarcongres VM dat plaatsvond op donderdag 13 november in Rotterdam werd bekend dat de eerste editie van Connecting Members is gewonnen door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

>lees verder

Maak kennis met de organisatie van Connecting Members

Verenigingen hebben te maken met teruglopende ledenaantallen. We leven in een tijd van snelle communicatie via social media en vluchtige interacties. Daarom moeten verenigingen zoeken naar nieuwe manieren om leden aan zich te binden en nieuwe leden te werven.

Connecting Members is een initiatief van AllSolutions, Mazars Accountants en Belastingadviseurs, Sharewire,  T-Mobile, VM Online en Wissenraet Van Spaendonck. Met deze wedstrijd willen zij innovatie en creativiteit stimuleren in de verenigingsbranche.

  • AllSolutions levert geintegreerde online bedrijfssoftware. Samenwerking en kennisdeling binnen én tussen organisaties staat daarbij centraal. AllSolutions maakt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk voor iedereen op ieder device.
  • Mazars is gespecialiseerd in accounting, audit, belastingadvies en adviesdiensten. Omdat de context waarbinnen belangenorganisaties opereren verschilt van die van het bedrijfsleven, hebben wij onze krachten gebundeld in een Sectorgroep Belangenorganisaties. Mazars. Verandert kennis in kansen.
  • Sharewire is het full service mobiele bureau van Nederland met 100% focus op bedrijfskritische projecten. Sharewire helpt haar klanten mobiel in te zetten om omzet te verhogen, kosten te besparen en/of service te verbeteren.
  • T-Mobile is een aanbieder van mobiele communicatie aan consumenten en bedrijven. T-Mobile bedient bijna vijf miljoen klanten en is daarmee een van de grootste telecombedrijven van Nederland.
  • Op vm-online treft u elke dag nieuwsberichten over verenigingsmanagement, vacatures, personalia, agenda en tips. Ook treft u whitepapers, onderzoeken, een producten-en dienstenoverzicht en alle artikelen uit het vaktijdschrift VM aan. Kortom, een unieke kennisbank voor verenigingsprofessionals!
  • Wissenraet Van Spaendonck is toonaangevend op het gebied van belangenbehartiging, management en ondersteuning van verenigingen, belangenorganisaties en samenwerkingsverbanden. Op basis van haar expertise in maatschappelijke en economische thema's zet Wissenraet Van Spaendonck kennis en ervaringen in voor het managen van organisaties. 

Deze zes partijen vullen elkaar in deze wedstrijd perfect aan. De organisatie van Connecting Members beschikt over een stevige dosis kennis en ervaring op het gebied van mobiel internet, mobiele apps en de nodige ondersteuning van IT. En bovendien hebben de partners van Connecting Members een sterke band met verenigingen. Ze zijn dus goed op de hoogte van wat er speelt in verenigingsland.