Bekendmaking genomineerden
NIEUWS 06-11-2014

De eerste editie van de Connecting Members app-ontwerpwedstrijd heeft geresulteerd in vier genomineerde verenigingen, dit heeft de jury bekend gemaakt. Naast Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde zijn ook Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, OVAL en Vogelbescherming Nederland genomineerd.

Bekendmaking genomineerden

De eerste editie van de Connecting Members app-ontwerpwedstrijd heeft geresulteerd in vier genomineerde verenigingen, dit heeft de jury bekend gemaakt. Naast Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde zijn ook Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, OVAL en Vogelbescherming Nederland genomineerd.

De opdracht voor Connecting Members was duidelijk: bedenk een mobiele app die de relatie met uw leden echt kan verbeteren. Een app waarmee u nieuwe en bestaande leden aan uw vereniging bindt. De organisatie van Connecting Members was verrast door de vele inzendingen. De genomineerde verenigingen werden beoordeeld op de mobiele relevantie, het innovatief gebruik van bestaande technieken, een vernieuwend idee die een bestaand probleem oplost binnen de vereniging en de schaalbaarheid.

De winnaar wordt bekend gemaakt op het 10e Jaarcongres Verenigingsmanagement dat op donderdag 13 november a.s. plaatsvindt op het ss Rotterdam. Het winnende idee gaat de organisatie van Connecting Members daadwerkelijk uitvoeren. De app-ontwerpwedstrijd is een initiatief van AllSolutions, Mazars Accountants en Belastingadviseurs, Sharewire, T-mobile, VM Online en Wissenraet Van Spaendonck, allen nauw betrokken bij verenigingen.