Connecting Members app-ontwerpwedstrijd voor verenigingen
NIEUWS 07-04-2014

Hoe kan mobiele technologie ondersteunen in het verbinden van leden aan een vereniging? De wedstrijd Connecting Members daagt verenigingen uit om die vraag te beantwoorden. Het idee dat er het beste in slaagt om nieuwe en bestaande leden aan verenigingen te binden, wint. Dát idee gaat de organisatie van Connecting Members daadwerkelijk uitvoeren

Connecting Members app-ontwerpwedstrijd voor verenigingen

Winnende mobiele app daadwerkelijk ontwikkeld

Hoe kan mobiele technologie ondersteunen in het verbinden van leden aan een vereniging? De wedstrijd Connecting Members daagt verenigingen uit om die vraag te beantwoorden. Het idee dat er het beste in slaagt om nieuwe en bestaande leden aan verenigingen te binden, wint. Dát idee gaat de organisatie van Connecting Members daadwerkelijk uitvoeren. De app-ontwerpwedstrijd is een initiatief van AllSolutions, Mazars Accountants en Belastingadviseurs, Sharewire, T-mobile, VM Online en Wissenraet Van Spaendonck.

Het is geen gemakkelijke tijd voor verenigingen. We leven in een tijd van snelle communicatie via social media en vluchtige interacties. Verenigingen moeten het juist hebben van de loyaliteit van de leden. Hoe kan intelligente technologie helpen om leden aan een organisatie te binden? Hoe kan dat vorm krijgen in een mobiele app?

Op 9 april, tijdens het VM-voorjaarscongres, gaat de wedstrijd officieel van start. AllSolutions, biedt samen met Mazars Accountants en Belastingadviseurs, Sharewire, T-mobile, VM Online en Wissenraet Van Spaendonck, verenigingen de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten. Dion van Bladel, business development verenigingen bij AllSolutions, heeft hoge verwachtingen. “In gesprekken met verenigingen merk ik dat het bruist van de ideeën. Dit is een mooie kans om die ideeën om te zetten in een heel concreet eindproduct.”

Elke vereniging kan meedoen aan Connecting Members. Deelnemers hebben tot en met 31 oktober 2014 de tijd om hun idee in te sturen. Een vakjury beoordeelt de inzendingen en maakt op 13 november 2014 de winnaar bekend. Het winnende idee mag rekenen op de uitwerking en complete ontwikkeling van de app.