KNMT wint een mobiele app

Hoe kan mobiele technologie ondersteunen in het verbinden van leden aan een vereniging? Dat was de uitdagende vraag waar de app-ontwerpwedstrijd Connecting Members om draaide. Tijdens het 10e Jaarcongres VM dat plaatsvond op donderdag 13 november in Rotterdam werd bekend dat de eerste editie van Connecting Members is gewonnen door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

>lees verder

KNMT wint een app

De KNMT pakte de uitdaging van Connecting Members op en kwam met het beste idee voor een app. Wat maakt het idee voor de app zo bijzonder volgens Laurie Ickenroth, manager kennis, communicatie en kwaliteit? 

Bron: VM Magazine, december 2014 

Lees hier het volledige artikel

 

Het Connecting Members webinar terugzien

Raak geïnspireerd en ontdek welke 3 factoren zorgen voor een succesvolle app. U hoort tijdens dit webinar onder meer hoe andere organisaties omgaan met apps en welke link er is met u als vereniging. Doe uw voordeel met dit webinar en pas de adviezen direct toe op uw eigen idee voor Connecting Members! Bekijk hier het webinar! Of download hier de presentatie in pdf.

 

Relevantie is de sleutel tot succes

Verenigingen die een app willen ontwikkelen, kunnen leren van de lessen uit het bedrijfsleven. Benader het zakelijk. Dat is het advies van expert Coen Frank aan verenigingen die apps willen inzetten in hun marketingcommunicatie.

 

Bron: VM Magazine, juni 2014

Lees hier het volledige artikel

 

APPS geen hebbedingetjes

Apps zijn een veelbelovend hulpmiddel om ledenorganisaties te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. Versterk de voordelen door de risico’s te beheersen.

Bron: VM Magazine, juni 2014

Lees hier het volledige artikel

 

Zoveel verenigingen zoveel apps

Twee verenigingen met ieder een heel andere app. Die van MODINT is eenvoudig en bedoeld voor een breed publiek; die van BMR bevat het hart van de activiteiten van de vereniging.

Bron: VM Magazine, januari 2014

Lees hier het volledige artikel